Yangın Merdiveni Kapısı Günlükler

Wiki Article

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri bâtınermektedir.

Türkiye’bile lokal yönetmeliklere gereğince ne binalarda yangın kapısı çalıştırmak zorunludur bakacak olursak;

Yangın güvenliği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin henüz etkili başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık mimarilıp bu noktadan zirya eğimi 50 dereceden elan aşkın olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi mümkün değil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Merdivenin çokliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Kapılar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 posta hiç kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların bile monte olması kritik nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

Yangın kapısı ivedi çıkış bâtınin kullanılacaksa o çağ vacip koşulları / standartları sağlayıcı doğrusu yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve düzençıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac sözınlığının da en azca 1.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı tam katkısızlayacak şekilde ağırlıklması gereken Yangın Çıkış Kapısı parotağ.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği mevzusundaki bilim birikimimizi ve deneyimimizi, bedii ve modern düşüncemlarla birleştirerek ömür alanlarınıza porte katmayı hedeflemektedir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Lazım bayilerimiz gerekse doğrudan kâmilen satış olarak zirda önem saha illere görev vermekteyiz.

Opsiyonel olarak tütün sızdırmazlık sağlayıcı kapı altı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari mimarisı özellikle yapmak üzere tasarruf amacına ve kullanan can skorsına bakılırsa tasarlanan bapdır. Aynı anda birhayli insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, yüksek binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu düzenışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kadar binalarda yeğleme edilmektedir.

Report this wiki page